Mette Fischer
Kostvejleder og Slankekonsulent
Telefon: 61 70 41 05

Jeg kan hjælpe dig med at skabe balance mellem kost og krop også i en logistikramt hverdag

Jeg har i efteråret 2014 taget eksamen som Kostvejleder og Slankekonsulent. Jeg har altid været interesseret i sundhed, krop og almindelig træning. Jeg er uddannet biolog Cand. Scient i biologi.

Og hvad kommer det så dig ved?

Fordi jeg ved det kan være svært med tid, overskud og motivation. Jeg er mor til tre børn, hvor der er 2 år og 8 mdr. mellem den ældste og de to yngste, der er tvillinger. Og jeg er gift med en mand, der har langt til arbejde. Så jeg kender alt til at det kan være svært at planlægge hverdagen og at det i mange familier er urealistisk at der skal laves flere forskellige retter mad for at en enkelt kan få speciel kost.

Hjælp til at kompensere for manglende overskud

Jeg ved også at det i mange familier kan være en udfordring at få det motion man gerne vil, dels fordi det kan være svært at finde tiden til det, dels fordi overskuddet måske mangler, hvis endelig tiden er der. Jeg lægger derfor vægt på at min kostvejledning og hjælpen til at slanke dig og få dig til at tabe nogle kilo skal være med almindelig kost og med mere bevægelse og motion lagt ind i de dagligdags aktiviteter.

Personlig vejledning specielt tilrettelagt for dig, ved at:

Jeg lægger vægt på at sammensætte en personlig vejledning, med helt konkrete forslag til hvornår og hvordan du kan motionere mere og spise sundere så du får dine ønsker om vægt tab opfyldt.


Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

mette

Kontakt Dit kørekort til en sundere livsstil

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din e-mail!
Skriv din besked!